Har du önskemål om någon kurs?

Meddela oss på info@swingskeppet.ax

Save the date!: Lindy hop fortsättning kurs

04 Februari 2017, 10:00 - 05 Februari 2017, 18:00

Fortsättningshelg i Lindy Hop 4-5 februari i Mariehamn!

Välkomna till ännu en kombinerad och fullmatad kurshelg i Lindy Hop och jazz! Den är för er som gick förra helgkursen OCH för er som redan kommit lite längre (eller inte kunde vara med). Här har man möjlighet att bada i dans HELA helgen eller bara en av dagarna. Eller lite av vardera. Möjligheterna till dansglädje är rejäla!

Det finns flera anmälningsalternativ för helgen, så du hittar säkert något som passar just dig! Man kan anmäla sig till hela helgen eller bara en av dagarna. Vi har även enskild anmälan för jazzklasserna om det är bara det du vill delta i.

För anmälan: https://goo.gl/forms/yO40ZrXJ5wEXgFX12
Sista anmälningsdagen torsdag 2 februari.

Lördag

10.00-12.00 Lektion (Vickessalen) 
12.00-13.00 Lunch 
13.00-15.15 Lektion (stora salen) 
15.15-15.45 Fika och filmvisning! 
15.45-16.45 Jazzklass: Elinas Special Deluxe (ingår i dagsprogrammet)

Söndag
10.00-12.15 Lektion (inkl paus)
12.15-13.15 Lunch
13.15-15.30 Lektion (inkl paus)
15.30-15.45 Frukt- och kaffepaus
15.45-17.00 Jazzklass: Lindy Chorus! (ingår i dagsprogrammet)17.00-18.00 Tedans + fika! 

**********
Alla klasser hålls av erfarna instruktörer från Stockholm - de peppiga och pedagogiska Elina Kramer och Victor Kurronen. Mer detaljerad info om kursupplägget:

LÖRDAG (fortsättning; för dig som gått minst en grundkurs)

Vi kommer att bygga på sexor och åttor med nya turer och steg. Det blir mer swingouter (och variationer) och en del kickar och Charleston i lindy. Vi kommer också jobba med att få mer flyt i dansen och dansa till högre tempo!

Efter kursen Lindykursen leder Victor och Elina jazzklassen Elinas Special Deluxe

Elina Special Deluxe - jazzklass för alla.
Denna timme passar nybörjare inom jazzens värld samt lite mer erfarna jazzkatter. Vi kommer bygga upp en jazzrutin. Här kommer det finnas utrymme för den mer erfarna jazzkatten att krydda till sin jazz. Inspiration och kreativitet. Det kommer att finnas möjlighet till en rolig, spontan & lättsam uppvisning under första delen av socialdansens timme för de som önskar.

SÖNDAG (fortsättning+; för dig som gått flera fortsättningskurser tidigare eller anmält dig till hela kurshelgen)

För dig som var med på lördagen och/eller dansat ett lite längre tag. En del av dagen kommer att ägnas åt Charleston i lindy (påbyggnad från lördagen) och fler turer. Vi kommer även lägga in mer jazz i dansen och titta närmare på hur vi kan leka mer med samspel och musikalitet. Naturligtvis slänger vi in en och annan swingout!

Efter 15 min paus kommer vi lära oss LINDY CHORUS. Det är en lindy-hop-rutin som Frankie Manning skapade, och efter denna klass blir det socialdans med fika. På socialdansen kommer vi också dansa Shim Sham och Lindy Chorus tillsammans. Kul va?!

Varmt välkomna alla åländska (och utländska) jazzkatter. Vi ser fram emot en fantastisk danshelg tillsammans med er!

//Swingskeppet


Plats
UNCAN Mariehamn

Arrangör
Swingskeppet r.f.