Kommande evenemang

Inga händelser på kommande

Se fler under kurser »


 

Fredagskurs i Lindy hop!

15 Mars 2019 kl. 18.00–20.00

 

Efter kursen den 15 mars kommer vi dessutom att bjuda in även andra som inte gått på kursen för att dansa medan Hasse Ling and his Syncopaters spelar för oss (kl. 20-23)!

Anmäl dig här

 

Under två fredagskvällar i mars bjuder Swingskeppet in till en kortkurs i Lindy hop med Sofia och Daniel, vi repeterar och bygger vidare på grunderna vi lade under nybörjarkursen, vilket betyder att du du bör ha gått en nybörjarkurs eller är van dansare sen tidigare. Vi fokuserar på rörelse och kommunikation med ökat flyt och glädje i socialdansen som mål.

Alla förare dansar med alla följare, paranmälan krävs ej. Meddela vid anmälan om du önskar föra eller följa under kursen, eller om det inte spelar någon roll.

Efter kurstillfället den 15 mars kommer vi dessutom bjuda upp till dans med liveband!

När Sofia Enros och Daniel Johansson flyttade till Åland för 9 år sedan tog de med sig swingdansen och startade Mildreds swingskola med en levande swingdansscen som mål. Kända för sitt kreativa fotarbete, improvisation och kärlek till dansen har paret undervisat i bland annat Belgien, Schweiz, Sverige och USA, uppträtt tillsammans med musiker och dansare i New Orleans och St Louis och dansat både på den åländska bioduken och i TV4. 2013 kammade de hem förstaplatsen i Pure Bal Fast Feet Competition under the Revival i Malmö bland 200 andra internationella dansare​, men det är på socialdansgolvet de trivs som bäst, vilket också speglas i deras motto - Kom och dansa med oss!


Plats
Rödakorsgården i Mariehamn
22100 Mariehamn

Arrangör
Swingskeppet r.f.

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Fyll i formuläret här »