Kommande evenemang

Vårens Balboa-workshop blev som bekant uppskjuten på grund av sjukdom. Håll ögonen öppna för information om nytt datum som kommer inom kort!

"Rytmik, kreativitet och kommunikation är ledorden under denna helgworkshop som riktar sig till dig som redan kan grunderna i Balboa. Kom med och utveckla din dans tillsammans med Sofia och Daniel!"

Se fler under kurser »


 

Swingskeppet drar till Uppsala 19 mars!

14.03.2016 kl. 09:50
Swingskeppet drar på hejdundrande socialdanskväll till Grand i Uppsala 19 mars, häng med!!
OBS! Länk till anmälningsformulär nedan!!

Swingskeppet far på socialdans på Grand i Uppsala 19 mars!
Vi tycker det skulle vara trevligt om så många som möjligt vill följa med och äta middag tillsammans och tillbringa kvällen på Grand i Uppsala som Swingkatten ordnar. 

Boende ordnar man själv så förslagsvis kan man söka en rumskompis här på sidan att dela rum med. Det finns många trevliga och förmånliga hostel, vandrarhem och hotell ett stenkast från Grand. 

Vi planerar att äta gemensam middag innan vi går till Grand så anmälningsformulär kommer för det när det närmar sig, så håll ögonen öppna om du vill hänga med! 

Vi är flera som planerar att åka med Eckerö Linjen på lördag morgon och äta frukostbuffe tillsamman, sen kan man tillbringa dagen på valfritt vis. Samåkning i bil kan bli aktuellt om någon väljer det framför buss så håll utkik för lediga platser eller kanske du har att erbjuda en plats eller två.

Mer information om danskvällen hittar man på  Swingkattens evenemang 

 

Anmäl ditt deltagande här

Häng med! Grands socialdanskvällar är trevliga och det passar alla dansare på alla nivåer. :) Bra liveband kommer det även att vara!

Mer info kommer och om man har några frågor, funderingar eller ideér så är det bara att höra av sig till oss i Swingskeppet!

 

Söndagsswing med vårmöte

Söndagsswing med vårmöte söndag 8.e majLäs mera »
02.05.2016 kl. 09:59

Söndagsswing på UNCANS scen

Bra fart också i söndags 13:e mars. Tack DJ Ms Ava Tinth för härlig musik. Vi fortsätter 10:e april och 8:e maj kl 14:00-17:00Läs mera »
04.03.2016 kl. 11:26

Helgkurs i Collegiate shag 2-3 april med Csilla Szép & Victor Kurronen från Stockholm

Då erbjuder vi för första gången en helgkurs i Collegiate Shag.Läs mera »
04.03.2016 kl. 10:21

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Fyll i formuläret här »