Kommande evenemang

Vårens Balboa-workshop blev som bekant uppskjuten på grund av sjukdom. Håll ögonen öppna för information om nytt datum som kommer inom kort!

"Rytmik, kreativitet och kommunikation är ledorden under denna helgworkshop som riktar sig till dig som redan kan grunderna i Balboa. Kom med och utveckla din dans tillsammans med Sofia och Daniel!"

Se fler under kurser »


 

Dansa i Esplanaden fredag 19.5 2023!

10.05.2023 kl. 12:04
Lindarnas dag med kulturprogram, musik, dans och möjligheter till picknick

Mariehamns vackra esplanadsystem uppmärksammas med musik, dans och annat kulturprogram på Lindarnas dag 19 maj. Löven i esplanadernas träd slår ut ganska punktligt samma datum varje år, och just då blir det en magisk stämning i vårljuset under träden.
Detta år blir det också invigning av stadens integrationscenter i Gamla rådhuset, som står i korsningen av esplanaderna. Därför kommer mycket av programmet med pop up-café, matförsäljning och picknickmöjligheter att ske på Gamla rådhusets gård, som vetter mot söder och hyser en lekpark.
Programmet börjar kl. 16.30 då Brandkårsorkestern spelar och marscherar från Nygatans hörn längs Torggatan och Esplanaden mot kyrkan och Gamla rådhuset. Där spelar de några låtar som vi kan dansa till om andan faller på, och efter ett kort hälsningstal får Swingskeppet kl. 17.00 ta ut svängarna lite mera med egen musik i föreningens ljudanläggning. Under hela eftermiddagen är spontandans mycket välkommen.

Samma veckoslut sker jippot ”Familjedagar i City”, så det torde vara en del folk i farten på stan fastän det är mitt i Kristihimmelsfärdshelgen. Det är ett bra tillfälle för föreningar att visa upp sin verksamhet och kanske värva nya intresserade medlemmar. Vi kan hålla socialdans och spontan prova på-kurs för nybörjare. För två år sedan när Swingskeppet dansade i Esplanaden blev det fina bilder i pressen…
Alla medlemmar och andra dansintresserade är hjärtligt välkomna att delta, tag gärna med picknick-korg och någon vän eller släkting! Det är bra om vi kan samlas på Gamla rådhusets gård ca kl. 16.45 och komma överens om en exakt plats samt kontrollera att ljudutrustningen fungerar till belåtenhet. Intresse kan anmälas till Jonna, epost: japkevin@yahoo.se eller till swingskeppet@gmail.com

Dans på Pommern 10 juni 2023!

Swingskeppet r.f. är inbjudna att dansa på Pommerns 100-årsdag den 10.6 2023.Läs mera »
10.05.2023 kl. 12:00

.

08.02.2018 kl. 12:00

.

08.02.2018 kl. 12:00

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Fyll i formuläret här »